Miercuri, 30 Septembrie 2020

Termeni de confidentialitate

Informatii personale

www.agendabacau.ro poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit in momentul introducerii anunturilor. Aceste informatii pot include numele, adresa, numere de telefon si informatii ce rezulta in urma vizitarii site-ului nostru si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati serviciul nostru.

    Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca www.agendabacau.ro are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Client;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
  • pentru utilizarea acestor date de catre WalcTech SRL in scopuri de vanzari;
  • realizarea studiilor de piata si marketingul serviciilor WalcTech SRL.

www.agendabacau.ro nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. www.agendabacau.ro nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web.