Joi, 2 Aprilie 2020
» Agenda » Mass Media » Ca-TV » UPC

UPC


Adresa - Razboieni nr.8
Fax - 517700
Pret abonament Basic - 3.4 RON
Pret instalare - 0
Telefon - 517700
Detalii -

UPC Romania ofera clientilor sai o gama larga de programe grupate in: pachetul de programe de baza, pachetele de programe extra-baza si canalul premium HBO.

 Produse
Televiziune digitala prin cablu
UPC Digital TV Small
UPC Digital TV Medium
UPC Digital TV Large
DVR
Jocuri
HBO MAXPAK
10 canale radio
Televiziune analogica prin cablu
Televiziune digitala prin satelit

 
 UPC Digital TV Small 40 lei lunar, fara TVA

61 de canale de stiri, divertisment, cultura, stiinta si tehnica - toate ariile de interes sunt acoperite prin serviciul UPC Digital TV Small. La toate acestea se adauga calitatea deosebita a imaginii, sunetul stereo si semnalul de o calitate marita oferite de catre sistemul digital pe care vi-l punem la dispozitie. In plus, nu ai nevoie de antena de satelit.
61 canale de stiri, muzica, divertisment, documentare, cultura, sport, filme, desene animate
sunet stereo
imagine de o calitate superioara
fara antena de satelit
EPG - Ghid Electronic de Programe
Control Parental
10 canale radio
Pachetul UPC Digital TV Small cu DVR nu include HBO MaxPak

Small + HBO MaxPak = 40 lei (65 canale)
Small + DVR = 45 lei (61 canale)
 

UPC DIGITAL TV MEDIUM 35 lei lunar, fara tva.
107 canale la dispozitia ta! EPG - un ghid electronic de programe iti sta la dispozitie pentru a fi la curent cu ora de difuzare a emisiunilor preferate. Ne-am gandit si la parinti care vor putea sa restrictioneze accesul copiilor catre anumite canale care nu se doresc a fi vizionate, printr-un cod secret extrem de simplu.
107 canale de stiri, muzica, divertisment, documentare, cultura, sport, filme, desene animate
sunet stereo
imagine de o calitate superioara
fara antena de satelit
EPG - Ghid Electronic de Programe
Control Parental
10 canale de radio
Un plus de prospetime in viata ta!
Medium = 35 lei
Medium + DVR = 50 lei

UPC DIGITAL TV LARGE 60 lei lunar, fara tva.
113 - este numarul care reprezinta cea mai diversificata grila de programe, la pretul de 60 de lei (fara TVA).
In plus fata de pachetul Medium vei avea acees la ultimele noutati cinematografice, chiar la tine acasa. De ce? Pentru ca iti oferim cele 4 canale dedicate exclusiv celei de a 7-a arte: HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax2. In plus, mai poti privi inca doua canale dedicate exclusiv adultilor - Hustler TV si Private Spice.
Cea mai diversificata grila de programe.
113 canale de stiri, muzica, divertisment, documentare, cultura, sport, filme, desene animate
Sunet stereo
Imagine de o calitate superioara
EPG - Ghid Electronic de Programe
Control Parental
10 canale de radio
Ultimele noutati ale cinematografiei in casa dvs!
Large = Medium + HBO MaxPak + canale adulti = 60 lei
Large + DVR = 75 lei


HBO MAXPAK 12 lei lunar, fara tva.
De 4 ori mai mult film - mai multa actiune, mai mult suspans, mai mult haz, mai multa tandrete. Daca vrei sa te bucuri de 4 ori mai mult, pachetul HBO MaxPak este raspunsul potrivit pentru un om fascinat de ce-a de-a saptea arta, ca tine.
Pachetul HBO MaxPak include canalele HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax 2.
Acest pachet se vinde doar impreuna cu un alt pachet de servicii TV.


UPC GAMES
Start game!
Pentru ca esti abonat UPC Digital TV, ti-am pregatit o alta premiera ce urmeaza sa ruleze si pe ecranul televizorului tau: UPC Games, un portal de jocuri distractive, usor de accesat si jucat direct de pe telecomanda televizorului!
Let's play!
Prin simpla apasare a tastei 8 Interactive de pe telecomanda ta ai acces direct in portalul de jocuri UPC Games - un mod unic de a te juca direct de pe telecomanda! Foloseste tastele stanga/dreapta de pe telecomanda pentru a naviga printre jocuri. Apasa OK pentru a selecta jocul ales si pregateste-te de actiune!
Ca sa incepi jocul, dupa faza de DEMO, se introduce codul PIN pentru a se autoriza plata jocului, pretul acestuia fiind indicat in momentul accesarii meniului.
Pretul unui joc este de 1 leu (fara TVA).
Codul PIN prestabilit este 0000. Iti recomandam sa-l schimbi pentru a limita accesul altor persoane.

UPC INTERNET SMALL 22 lei lunar, fara tva.
Pana la 2 Mbps - viteza de download
Ti se potriveste serviciul UPC Internet Small? Vezi daca te regasesti mai jos:
Navigarea pe internet nu este inca o parte din viata ta, insa va deveni in curand. Ai ocazia sa te convingi de asta cu ajutorul nostru, pentru ca iti oferim cea mai simpla si ieftina varianta de a-l descoperi – serviciul UPC Internet Small.
Nu e o problema daca nu stii in clipa asta cum ai putea folosi internetul, cum te-ar putea ajuta accesul la internet sa te distrezi mai bine sau sa lucrezi mai eficient. Insa pentru 22 de lei pe luna, fara TVA, merita sa-l incerci si sa afli cum poti exploata la maximum cel mai nou mediu de comunicare.
Dupa noi, internetul e necesar pentru a cauta informatii despre ce te intereseaza, pentru a te informa despre ce se intampla in jurul tau, pentru a comunica cu prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp si chiar pentru a vedea in reluare ceea ce ai ratat la televizor. Insa cel mai bine ar fi sa profiti de oferta UPC Internet Small si sa afli singur toate aceste lucruri.
Asa e? Daca te regasesti in descrierea noastra, atunci serviciul UPC Internet Small este cea mai buna alegere pentru tine.
UPC Internet Small iti ofera facilitatile de baza ale serviciului UPC Internet: viteza broadband, pret convenabil si multe gratuitati (acces nelimitat, non-stop, modem gratuit*, instalare gratuita in maximum 5 zile lucratoare, o casuta de e-mail gratuit de 50 MB).
Iar daca vrei sa incepi calatoria in mediul virtual cu viteze mai mari, iti recomandam abonamentele UPC Internet Medium sau Large. Acceseaza paginile dedicate pentru a afla mai multe.
Iti oferim modemul gratuit in custodie, pe toata durata folosirii unui abonament de acces UPC Internet.

UPC INTERNET MEDIUM 32 lei lunar, fara tva.
Pana la 12 Mbps - viteza de download
Ti se potriveste serviciul UPC Internet Medium? Vezi daca te regasesti mai jos:
Esti o fire sociabila si vrei sa folosesti internetul pentru a comunica. Ai multi prieteni si tii o legatura stransa cu fiecare dintre ei.
Vrei sa lucrezi de-acasa ca si cand ai fi la birou?
Vrei sa iti faci temele cu ajutorul internetului?
Iti place sa iesi in oras si, de aceea, trebuie sa fii mereu la curent cu pulsul orasului, cu ultimele evenimente, concerte si spectacole si vrei sa afli primul despre toate acestea pentru a-ti anunta prietenii?
Ai vrea din cand in cand sa asculti posturi de radio pe internet, in timp ce iti verifici mesajele si sa prinzi pe site-urile televiziunilor cate o emisiune sau cate o stire pe care ai ratat-o?
Asa e? Daca te regasesti intr-una sau mai multe dintre aceste situatii, atunci serviciul UPC Internet Medium este cea mai buna alegere pentru tine.
Serviciul UPC Internet Medium iti ofera facilitatile de baza ale serviciului UPC Internet: viteza broadband, pret convenabil si multe gratuitati (acces nelimitat, modem gratuit*, instalare gratuita in maximum 5 zile lucratoare, 2 casute de e-mail gratuit de cate 50 MB).
Iti oferim modemul gratuit in custodie, pe toata durata folosirii unui abonament de acces UPC Internet

UPC INTERNET LARGE 52 lei lunar, fara tva.
Pana la 24 Mbps - viteza de download
Ti se potriveste serviciul UPC Internet Large? Vezi daca te regasesti mai jos:
Vrei sa traiesti exclusiv pe internet si sa ai totul la picioare, instantaneu. Esti dependent de viteza si fiecare secunda conteaza pentru tine. O secunda asteptata e o secunda irosita.
Vrei sa faci cat mai multe lucruri in acelasi timp: sa urmaresti si televiziuni prin internet, sa descarci si ultima actualizare pentru ultimul joc pe care ti l-ai cumparat si sa vorbesti prin videochat cu prietenii din alte orase sau chiar tari?
Si vrei maximul din toate: cat mai multa muzica, cat mai multe clipuri, cat mai multe jocuri?
Asa e? Atunci nu mai pierde timpul: serviciul UPC internet Large este cea mai buna alegere pentru tine.
Serviciul UPC Internet Large iti ofera facilitatile de baza ale serviciului UPC Internet: viteza broadband, pret convenabil, si multe gratuitati (acces nelimitat, modem gratuit*, instalare gratuita in maximum 5 zile lucratoare, 3 casute de e-mail gratuit de cate 50 MB fiecare). In plus, ai viteza mare, ca sa nu trebuiasca sa astepti.

UPC TEL SMALL 10 lei lunar, fara tva.
gratuit si nelimitat in reteaua UPC
Primul pas pentru a vorbi gratuit si nelimitat in reteaua UPC este serviciul UPC Tel Small.
Cu doar 10 lei pe luna, fara TVA, pe care ii poti plati impreuna cu abonamentul la cablu sau internet, poti suna gratuit si nelimitat in reteaua nationala UPC. Convinge-ti si prietenii sa se aboneze la UPC si eliminati complet costurile si limitele discutiilor la telefon.
Daca vrei sa telefonezi catre alte retele de telefonie fixa, tariful este de 0,1 lei pe minut* (fara TVA).
Iar daca vrei sa vorbesti in retelele de telefonie mobila, tariful pe minut este de 0,4 lei, fara TVA.
Daca vrei sa vorbesti gratuit cu oricine in retelele de telefonie fixa nationale, in afara orelor de varf, iti recomandam serviciul UPC Tel Medium, iar daca vrei sa vorbesti gratuit in orice retea fixa nationala, la orice ora, serviciul UPC Tel Large este cea mai buna alegere pentru tine.
Tarife pentru convorbirile internationale
Daca esti client UPC, atunci poti adauga serviciul de telefonie la serviciile UPC pe care le folosesti deja.
UPC Tel Small iti ofera facilitatile de baza ale serviciului UPC Tel: telefon fix cadou, modem gratuit**, instalare gratuita in maximum 5 zile lucratoare.
Valabil pentru toate retelele nationale fixe.
Iti oferim modemul gratuit in custodie, pe toata durata folosirii unui abonament de acces UPC Tel.
In afara orelor de varf: luni – vineri 18:00 – 08:00, sambata, duminica si sarbatori legale
Ore de varf: luni – vineri 08:00 – 18:00.

UPC TEL MEDIUM 20 lei lunar, fara tva.
gratuit si nelimitat in retele fixe nationale, in afara orelor de varf
Vorbeste gratuit in afara orelor de varf. Si nu doar cu prietenii tai abonati la UPC, ci cu oricine are un telefon fix in Romania.
Cu doar 20 lei pe luna, fara TVA, ai tot timpul sa vorbesti la telefon cu oricine*, despre orice, oricat, de la 6 seara si pana la 8 dimineata, si tot week-endul. Convinge-ti si prietenii sa se aboneze la UPC si eliminati complet costurile si limitele discutiilor la telefon.
In timpul orelor de varf, poti sa telefonezi catre alte retele nationale de telefonie fixa, la un tarif de 0,1 lei pe minut* (fara TVA).
Iar daca vrei sa vorbesti in retelele de telefonie mobila, tariful pe minut este de 0,4 lei, fara TVA.
Tarife pentru convorbirile internationale
Daca esti client UPC, atunci poti adauga serviciul de telefonie la serviciile UPC pe care le folosesti deja.
UPC Tel Medium iti ofera facilitatile de baza ale serviciului UPC Tel: telefon fix cadou, modem gratuit**, instalare gratuita in maximum 5 zile lucratoare.
Valabil pentru toate retelele nationale fixe.
Iti oferim modemul gratuit in custodie, pe toata durata folosirii unui abonament de acces UPC Tel.
In afara orelor de varf: luni – vineri 18:00 – 08:00, sambata, duminica si sarbatori legale
Ore de varf: luni – vineri 08:00 – 18:00.

UPC TEL LARGE 30 lei lunar, fara tva.
gratuit si nelimitat in retele fixe nationale, oricand
Cea mai buna alegere daca vrei sa vorbesti gratuit cu oricine* si la orice ora.
Cu doar 30 lei pe luna, fara TVA, ai tot timpul sa vorbesti la telefon cu oricine*, despre orice, oricat, oricand. Convinge-ti si prietenii sa se aboneze la UPC si eliminati complet costurile si limitele discutiilor la telefon.
Iar daca vrei sa vorbesti in retelele de telefonie mobila, tariful pe minut este de 0,4 lei, fara TVA.
Tarife pentru convorbirile internationale
Daca esti client UPC, atunci poti adauga serviciul de telefonie la serviciile UPC pe care le folosesti deja.
UPC Tel Large iti ofera facilitatile de baza ale serviciului UPC Tel: telefon fix cadou, modem gratuit**, instalare gratuita in maximum 5 zile lucratoare.
Valabil pentru toate retelele nationale fixe
Iti oferim modemul gratuit in custodie, pe toata durata folosirii unui abonament de acces UPC Tel.

  

 


UPC furnizeaza servicii de televiziune prin cablu, pentru un numar de 10 milioane de clienti in Europa: Olanda, Franta, Elvetia, Austria, Irlanda, Norvegia, Suedia, Belgia, Romania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia si Slovenia.

RELATII CU CLIENTII
Daca ai probleme cu oricare din serviciile UPC, consulta urmatorul ghid. E posibil sa poti rezolva tu insuti problema, chiar si fara cunostinte tehnice. Daca problemele nu se remediaza, contacteaza-ne.
Departamentul de Relatii cu Clientii iti sta la dispozitie la numarul unic de telefon, valabil in toata tara: 031 1000 UPC (031 1000 872)*.
Din reteaua UPC se poate apela si numarul scurt 872*.
Acest numar poate fi apelat zilnic, de luni pana duminica, in intervalul orar 07:00-23:00.
Numar apelabil gratuit in reteaua UPC. 
Daca cunoasteti si alte informatii ce ar putea fi introduse pentru UPC va rugam sa ne comunicati.