Marti, 7 Aprilie 2020

Dolce


Adresa - N.Balcescu 2-4
Pret abonament basic - 4,3 EURO pt clientii Romtelecom
Pret instalare - 8,5 EURO pt clinetii care nu sunt abonati la Romtelecom
Website - http://www.dolce.ro/
Detalii
Dolce este alternativa la cablul TV si, in acelasi timp, optiunea fireasca pentru cei care doresc o calitate superioara a imaginii si a sunetului TV la un pret mai mic. Pe langa avantajele televiziunii digitale, cu Dolce te poti bucura si de urmatoarele avantaje specifice: * primesti cea mai buna selectie de programe in pachetul de baza, Variety * in cazul in care ai nevoie de al doilea receiver, abonamentul pentru acesta este GRATUIT - dar in schimb receptorul te costa 75 EURO fara TVA. * iti oferim GRATUIT pachetul tematic Explorer Si mai mult, daca esti abonat la serviciile de voce Romtelecom
Oferta speciala

Aboneaza-te acum la Dolce si ai 6 luni gratuite la pachetul de baza Variety Star / Variety Special Star si preturi speciale pentru echipamente!
In plus, nu rata oferta speciala online: daca te abonezi la Dolce online, primesti pachetul Active gratuit, timp de 3 luni!
Daca esti client Romtelecom Voce, Dolce iti aduce:
pachetul de baza Variety Special Star cu doar 4,9 €/luna fara TVA (5,83 € cu TVA) si primele 6 luni gratuite, daca semnezi un contract pe 29 de luni;
pachetul de baza Variety Special Star cu doar 4,9 €/luna fara TVA (5,83 € cu TVA) si primele 3 luni gratuite, daca semnezi un contract pe 14 luni;
pachetul Explorer GRATUIT pe toata perioada contractului;
echipament in custodie, cu chirie zero;
instalare si activare gratuite, daca semnezi un contract pe 29 de luni;
al doilea receiver: 50 € fara TVA (59,50 € cu TVA), plata integrala sau in rate;
al treilea si al patrulea receiver: 50 € fara TVA (59,50 € cu TVA) per receiver, doar cu plata integrala.
Daca nu esti client Romtelecom Voce, Dolce iti aduce:
pachetul de baza Variety Star cu doar 7,99 €/luna fara TVA (9,5 € cu TVA) si primele 6 luni GRATUITE, daca semnezi un contract pe 29 de luni;
pachetul Explorer GRATUIT pe toata perioada contractului;
echipament in custodie, cu chirie zero;
instalare si activare gratuite;
al doilea receiver: 50 € fara TVA (59,50 € cu TVA), plata integrala sau in rate;
al treilea si al patrulea receiver: 50 € fara TVA (59,50 € cu TVA) per receiver, doar cu plata integrala.
Indiferent daca esti sau nu client Romtelecom Voce, beneficiezi de:

Cea mai buna selectie de canale TV in pachetul de baza, Variety Star/Variety Special Star;
Acces la cel mai complet ghid TV electronic chiar pe ecranul televizorului tau, ghid care te ajuta sa gasesti informatii despre programele de care esti interesat; in plus, ai posibilitatea restrictionarii acelora la care nu vrei sa aiba acces copiii.
Daca doresti sa vizionezi canale TV diferite pe televizoare diferite, poti sa ai pana la 4 receptoare platind un singur abonament.
Daca esti client Dolce, dar contractul tau a expirat, reinnoieste-l acum si bucura-te in continuare de beneficiile Dolce si de canalele Cinestar!
Abonamentul Variety Special Star se instaleaza la adresa la care ai instalat serviciul de voce de la Romtelecom.
 
Cu pachetul Variety Star primeşti 59 de canale TV naţionale si internaţionale, inclusiv cele 3 canale de filme (CineStar, ActionStar, ComedyStar) pe care le poti vedea doar pe platforma Dolce!
CineStar (specializat in filme din toate genurile
ActionStar (specializat in filme de actiune);
ComedyStar (specializat in comedii).
Dacă eşti client Romtelecom Voce, atunci ai:
6 luni GRATUITE la pachetul Variety Special Star, daca semnezi un contract pe 29 luni, dupa care platesti doar 4,9 €/luna fara TVA (5,83 € cu TVA) si 3 luni GRATUITE la pachetul Variety Special Star, daca semnezi un contract pe 14 luni, dupa care platesti doar 4,9 €/luna fara TVA (5,83 € cu TVA)
Dacă nu eşti client Romtelecom Voce, atunci ai:
6 luni GRATUITE la pachetul Variety Star, daca semnezi un contract pe 29 luni, dupa care platesti doar 7,99 €/lună fără TVA (9,5 € cu TVA)
Oferta speciala online: comanda Variety Star/Variety Special Star online si primesti pachetul Active gratuit timp de 3 luni!
Pachetul de baza Variety Star conţine 59 de canale atent selecţionate, ce acoperă o arie de interes foarte largă: de la canale de filme până la canale de interes general, ştiri, sport, documentare, muzicale sau canale TV pentru copii.

Cu pachetul Variety Flexi primeşti 59 de canale atent selectionate si un contract fara perioada minima obligatorie.
Variety Flexi contine tot ce ti-ai putea dori: de la canale de interes general si canale de filme, pana la cele de stiri, sport, documentare, muzicale sau pentru copii.
In ce consta oferta Variety Flexi?
contract pe perioada nedeterminata;
pachetul Explorer GRATUIT pe toata perioada contractului;
echipament (kitul de instalare): 85 € fara TVA (101,15 € cu TVA);
Instalarea GRATUITA;
Taxa de activare: 35 € fara TVA (41,65 € cu TVA);
al doilea, al treilea si al patrulea receiver: 75 €/receiver fara TVA (89,25 € cu TVA), plata integrala.
Acesta oferta va fi disponibila pentru toti clientii noi sau pentru clienti existenti, cu contracte active sau expirate.

Variety Star + MaxPak - 3,9 €/luna (4,64 € cu TVA) in primele 6 luni de contract Comanda acum
Cu pachetul Variety Star + MaxPak primeşti 63 de canale TV, inclusiv 4 canale speciale de film (HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax 2)
dacă eşti client Romtelecom Voce, atunci ai pachetul Variety Special Star + MaxPak cu doar 3,9 €/luna fara TVA (4,64 € cu TVA) in primele 6 luni si 8,8€/luna fara TVA (10,47 € cu TVA) in urmatoarele 23 luni de contract
daca nu esti client Romtelecom Voce ai pachetul Variety Star + MaxPak cu doar 3,9 €/luna fara TVA (4,64 € cu TVA) in primele 6 luni si 11,89 €/luna fara TVA (14,14 € cu TVA) in urmatoarele 23 luni de contract
Oferta speciala online: comanda Variety Star/Variety Special Star + MaxPak online si primesti pachetul Active gratuit timp de 3 luni!
În pachetul Maxpak intra urmatoarele canale de film: HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax 2.

Cu pachetul Variety Star + Dream primeşti 84 de canale TV, inclusiv canale speciale de film, muzica, sport, pentru copii si pentru adulti.
dacă eşti client Romtelecom Voce, atunci ai pachetul Variety Special Star + Dream cu doar 7,4 €/luna fara TVA (8,8€ cu TVA ) in primele 6 luni si 12,3 €/luna fara TVA (14,63 € cu TVA), in urmatoarele 23 luni de contract
daca nu esti client Romtelecom Voce ai pachetul Variety Star + Dream cu 7,4 €/luna fara TVA (8,8 € cu TVA) in primele 6 luni si 15,39 €/luna fara TVA (18,31 € cu TVA) in urmatoarele 23 luni de contract.
 
Cu pachetul Variety Star + Midnight primeşti 63 de canale TV, inclusiv 4 canale speciale de filme pentru adulti: Private Spice, FreeXTV, FreeXTV 2, XDreamTV.
dacă eşti client Romtelecom Voce, atunci ai pachetul Variety Special Star + Midnight cu urmatoarele beneficii:
primele 6 luni GRATUITE la pachetul de baza dupa care platesti 4,9 €/luna fara TVA (5,83 € cu TVA) in urmatoarele 23 luni
1 luna abonament GRATUIT la pachetul Midnight pentru un contract pe 12 luni la acest pachet dupa care platesti 2,5 €/luna fara TVA (2,97 € cu TVA)
3 luni abonament GRATUIT la pachetul Midnight pentru un contract pe 24 luni la acest pachet dupa care platesti 2,5 €/luna fara TVA (2,97 € cu TVA)
Pachetul Active GRATUIT pe toata perioada contractuala a pachetului Midnight
daca nu esti client Romtelecom Voce ai pachetul Variety Star + Midnight cu urmatoarele beneficii:
primele 6 luni GRATUITE la pachetul de baza dupa care platesti 7,99 €/luna fara TVA (9,5 € cu TVA) in urmatoarele 23 luni
1 luna abonament GRATUIT la pachetul Midnight pentru un contract pe 12 luni la acest pachet dupa care platesti 2,5 €/luna fara TVA (2,97 € cu TVA)
3 luni abonament GRATUIT la pachetul Midnight pentru un contract pe 24 luni la acest pachet dupa care platesti 2,5 €/luna fara TVA (2,97 € cu TVA)
Pachetul Active GRATUIT pe toata perioada contractuala a pachetului Midnight
În pachetul Midnight intra urmatoarele canale de film: FreeXTV, FreeXTV 2, Private Spice, XDreamTV

Cu pachetul Variety Star + Kids + MaxPak primeşti 68 de canale TV, dintre care 59 de canale pentru intreaga familie, 5 canale cu emisiuni special concepute pentru copii ( Baby TV, KidsCo, Jetix Play, Jetix, Nickelodeon) si 4 canale speciale de filme (HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2)
dacă eşti client Romtelecom Voce, ai pachetul Variety Special Star + Kids+ MaxPak cu doar 4,9 €/luna fara TVA ( 5,83 € cu TVA) in primele 6 luni si 9,8 €/luna fara TVA (11,66 € cu TVA) in urmatoarele 23 luni de contract
daca nu esti client Romtelecom Voce atunci ai pachetul Variety Star + Kids + MaxPak cu doar 4,9 €/luna fara TVA (5,83 € cu TVA) in primele 6 luni si 12,89 €/luna fara TVA (15,33 € cu TVA) in urmatoarele 23 luni de contract
Oferta speciala online: comanda Variety Star/ Variety Special Star online si primesti pachetul Active gratuit timp de 3 luni!
În pachetul Kids intra urmatoarele canale cu emisiuni special concepute pentru cei mici: Baby TV, KidsCo, Jetix Play, Jetix, Nickelodeon
În pachetul Maxpak intra urmatoarele canale de film: HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax 2.
Aboneaza-te acum si primesti primele 6 luni de abonament gratuit pentru pachetele Variety Star sau Variety Special Star. Aceasta oferta este valabila pentru toti clientii care semneaza un contract pe 29 luni.


Daca cunoasteti si alte informatii ce ar putea fi introduse pentru Dolce va rugam sa ne comunicati.