Miercuri, 26 Iunie 2019

SKODA Bacau


Adresa - Calea Moldovei nr. 191
E-mail - skoda@automotoinvest.ro
Fax - 0234/ 577.790
Telefon - 0234/577.712
Website - http://www.automotoinvest.ro/

Service-ul Auto Moto Invest are o suprafata totala de 1900 mp. si dispune de: atelier mecano-electric, atelier tinichigerie-vopsitorie, stand ITP autorizat, spalatorie auto. Acestea sunt deservite de un personal profesionist, care se afla într-o continua stare de pregatire tehnica si care dispune de cele mai moderne echipamente tehnice si sisteme de testare.

AUTO MOTO INVEST va ofera urmatoarele produse si servicii :

Anvelope
Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat și iarna sa rulati in condiții de siguranta.

Masina de inchiriat
In situatia in care remedierea problemelor la autoturismul dvs. necesita o perioada mai mare de timp, noi am gasit solutia satisfacerii nevoii dvs de mobilitate: masina la schimb la un pret special. De asemenea, aveti posibilitatea inchirierii unui autoturism Skoda pentru nevoi personale.

Preluare autotursm de la domiciliul clientului
In situatia in care trebuie sa aduceti autoturismul dvs la service-ul nostru pentru remedierea unor deficiente, efectuarea reviziei tehnice, a inspectiei tehnice periodice,etc dar din diverse motive sunteti in imposibilitatea a a face dvs personal acest lucru, noi va putem prelua contra cost autoturismul si il livram dupa ce problemele au fost remediate.

Programare telefonica
Termenul de programare pentru masina dvs. il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit!

Receptie directa
Un serviciu unic de diagnoza, dedicat fiecarui autoturism in parte si efectuata cu un echipament tehnic de varf, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”. Noi va oferim consultanta, Dvs.decideti!

Service rapid
Lucrarile de complexitate medie,cum ar fi schimb de ulei, placuțe de frana, anvelope, etc sunt rezolvate cu maxima operativitate.

Serviciu tractari auto non-stop si transport autoturisme
Firma noastra ofera servicii de tractare auto non-stop si transport autoturisme, atat local, in cadrul municipiului Bacau, cat si intern sau international. Tariful pentru aceste servicii este de 1,5 RON+TVA/Km. Daca doriti sa apelati la serviciile noastre ne puteti contacta la numerele de telefon: 0234/577.712 sau 0748/ 128.209.

Shuttlebus
Dvs. aduceti masina la noi. Noi va asiguram transportul gratuit pana la cel mai apropiat mijloc de transport.

Spalatorie
Statia noastra de spalatorie auto utilizeaza exclusiv produse ecologice pentru infrumusetarea masinii dvs.

Statie ITP
Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dvs.

Tinichigerie
In atelierul nostru de tinichigerie masina dvs. va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.

Tratamente speciale
Oferiti-i masinii dvs. ingrijirea de care are nevoie. Vopseaua isi pierde stralucirea si se matuieste din cauza caldurii, a frigului sau a prafului. Tratamentele periodice mentin aspectul impecabil al masinii dvs.

Vopsitorie
In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza realizarea unor lucrari de vopsitorie de cea mai buna calitate.Daca cunoasteti si alte informatii ce ar putea fi introduse pentru SKODA Bacau va rugam sa ne comunicati.