Joi, 2 Iulie 2020

Royal Garden


Adresa - str. Calea Moinesti, nr. 34
Capacitate maxima - 3 sali
Organizeaza nunti - DA
Telefon - 0742.500.090, 0234.546.862
Website - http://www.royal-garden.ro
ROYAL GARDEN este conceput ca fiind un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment, de la nunti, botezuri, zile de nastere si onomastici la conferinte, training-uri, petreceri corporate, evenimente mondene.
Centrul de evenimente ROYAL GARDEN este situat la iesirea din Bacau, spre Moinesti, avand o suprafata de peste 10.000 mp. Complexul de agrement dispune si de o parcare pazita de 2000 mp.

Prin design-ul de exceptie si finisajele deosebite ale saloanelor impreuna cu echipa proprie de profesionisti, ROYAL GARDEN ofera clientilor un compex de servicii la standarde de calitate ridicate care vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis.

Avem in vedere, in primul rand, cele trei restaurante. Salonul GOLD cu o capacitate la mese de 500 de locuri, salonul LILA cu o capacitate de 200 de locuri si salonul ALB-ROSU cu o capacitate de 150 de locuri. La acest lucru se adauga pizzeria, terasele, barul, piscina, gradina de vara, terenul de fotbal.

Prin ceea ce oferim, suntem convinsi ca am impus in zona un nou standard de calitate in ceea ce priveste petrecerea timpului liber.

Daca cunoasteti si alte informatii ce ar putea fi introduse pentru Royal Garden va rugam sa ne comunicati.