Miercuri, 18 Septembrie 2019
» Agenda » Utile » Firme Curierat » TNT

TNT


Adresa - Calea Republicii nr 153 E 85 , DN 2, 600304, Bacau
Telefon - 0234 525 178 - 0234 51 01 22
Website - http://www.tnt.com
TNT Romania ofera o gama de solutii flexibile  atat  pentru transportul intern cat si pentru cel extern .

Domestic  Express - Transporturi cu livrare in 24 de ore , in majoritatea localitatilor din tara

Livrare a doua zi lucratoare in majoritatea localitatilor din ROMANIA

Serviciul este disponibil pentru transportul de documente ,colete si/ sau marfa cu livrare sub semnatura, a doua zi lucratoare, in majoritatea localitatilor din tara.TNT Romania ofera un tarif unic, indiferent de destinatie, in conditiile cele mai atractive pentru expedierile de colete in regim door to door pe tot teritoriul Romaniei.

 Domestic Express include:

- preluarea coletului la o ora stabilita de comun acord;
- realizarea transportului in regim door-to-door.

Economy Express - Transporturi cu livrare intr-o zi definita catre Europa sau alte destinatii din lume

In aceasta perioada atat de provocatoare din punct de vedere economic, noi ne dam seama de importanta oferirii unor servicii de transport eficiente din punctul de vedere al costurilor , fara a neglija insa calitatea si siguranta. Folosind serviciul nostru Economy Express puteti avea garantia livrarii coletelor si marfurilor dumneavoastra in zi definita, la tarife competitive, oriunde in lume.

Express - Livrare garantata a doua zi lucratoare catre majoritatea destinatiilor din Europa si cele mai rapide livrari posibile catre alte destinatii din lume

Pentru livrari rapide, alegeti serviciul nostru Express. Acest serviciu cu livrare in zi definita este ideal pentru transporturi urgente. Folosim extinsa noastra retea aeriana, care poate asigura expedieri rapide si sigure oriunde in lume.

Folosind serviciile noastre Express sau Economy Express aveti garantia livrarii transporturilor dumneavoastra  “door to door” si beneficiati de formalitati vamale incluse si monitorizare permanenta a transportului. TNT va ofera posibilitatea de a expedia marfa folosind un singur document de transport, astfel incat chiar daca aveti de transportat un singur colet sau o suta de colete, puteti gestiona costurile de transport cu usurinta.

Pentru o preluare imediata va rugam sunati la 0234 51 01 22 sau  021 303 45 67

Daca cunoasteti si alte informatii ce ar putea fi introduse pentru TNT va rugam sa ne comunicati.