Reparatii Laptop Bacau
Marti, 28 Martie 2017

» vezi stirile din Bacau

Lista dosarelor ANL Bacau- ordine punctaj

Autor: AgendaBacau
2009-03-17

In data de 4 martie 2009, la sediul Primariei Municipiului Bacau s-au afisat listele cu dosarele aprobate de Consiliul Local Bacau pentru repartizarea de locuinte pentru tineri construite prin Agentia Nationala a Locuintelor . Din pacate acea lista era in ordine alfabetica, iar pentru cei interesati era foarte greu sa observe daca sunt sau nu pe unul din cele 36 de locuri eligibile.

Echipa www.agendabacau.ro vine in ajutorul celor 1823 de persoane ce au depus dosar pentru obtinerea unei locuinte ANL in Bacau si am sortat aceasta lista dupa 2 criterii , cel al punctajului obtinut in ordine descrescatoare si alfabetic in ordine crescatoare. Astfel cei interesati pot vedea cu mult mai mare usurinta daca sunt pe un loc eligibil sau nu.

Asteptam sa vedem caror solicitanti le vor fi repartizate cele 36 de locuinte ANL de pe strada Narciselor nr 4-A din Bacau.

Vezi lista dosarelor ANL Bacau in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut (Lista ANL BACAU - 1.7Mb )

Pentru a vizualiza documentul aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader (descarca GRATUIT de aici )

Anul acesta, 2011, nu am mai fost primii care sa facem ordonarea acestei liste tocmai de aceea va dam un link catre cei de la Semnal de Bacau care au pus Lista ANL Bacau 2011 - ordonata dupa punctaj. Vezi lista