Sambata, 26 Septembrie 2020

Regulament general

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul Regulament in functie de abaterile observate pe parcurs si de asemenea ne rezervam dreptul de a sterge anunturile care nu respecta Regulamentul, fara nici un preaviz si fara nici o explicatie.

Datorita faptului ca admiterea anunturilor in baza de date se face instantaneu, suntem in imposibilitatea de a corecta imediat toate anunturile admise, astfel incat nu ne asumam nici o raspundere pentru continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori.

Pentru ca informatiile din baza de date sa fie cat mai corecte si reale, va rugam sa completati cu multa atentie formularele de introducere a datelor.

  Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte minime pentru buna desfasurare a serviciului:
 • Nu folositi majuscule la completarea anunturilor;
 • Nu folositi tag-uri HTML in campurile anunturilor;
 • Nu sunt admise anunturi cu continut ilegal;
 • Nu folositi limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja vizitatorii site-ului;
 • Nu adaugati mai multe anunturi consecutive avand acelasi continut sau inteles;
 • Nu adaugati in acelasi camp mai multe anunturi;
 • Nu adaugati anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anuntului;
 • Nu abuzati in nici un fel de acest serviciu gratuit;
 • Se interzice folosirea adreselor de e-mail din paginile acestui site pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM);
 • Anunturile care contin referiri la alte site-uri sau liste de discutii vor fi modificate in sensul stergerii acestor informatii sau daca se constata ca autorul mesajelor persista in a publica astfel de informatii, vor fi sterse;
 • Atentie! Persoanele care dau anunturi false pot fi gasite dupa adresa IP si alte informatii, care vor fi inregistrate in baza de date odata cu anuntul.
  AgendaBacau si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
 1. serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
 2. eventualele greseli vor fi corectate;
 3. serviciul sau server-ul pe care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

In nici o circumstanta www.agendabacau.ro nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al site-ului.

Clientul ia la cunostinta ca serviciul este disponibil prin Internet si desi www.agendabacau.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o trimite va fi permanent in siguranta.

Utilizare improprie si raspunderi

  Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:
 • nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 • nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze producatorii si colaboratorii site-ului www.agendabacau.ro in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea oricarui serviciu de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de www.agendabacau.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Modificari ale acestor termeni si conditii

www.agendabacau.ro poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.agendabacau.ro . Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Forta majora

www.agendabacau.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care www.agendabacau.ro nu este responsabila.

Clientul accepta sa adere la acest regulament.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.