Sambata, 26 Septembrie 2020
» Agenda » Mass Media
Mass Media in Orasul Bacau este intr-o vesnica miscare. Unii apar, altii dispar. De foarte multe ori companiile de media au fost asociate cu diverse grupari politice, regasindu-se uneori prin paginile jurnalelor adevarate "lupte" intre acestia.

Radiouri

Dupa '90 in Bacau au aparut mai multe radiouri, drumul fiind deschis de Radio Alfa si Radio Vox-T. Acum regasim un numar destul de insemnat de radiouri pentru toate varstele, unele dintre ele cu licenta de retransmisie a posturilor de radio nationale.
» vezi detalii

Ca-TV

In municipiul Bacau istoria moderna a televiziunilor prin cablu a inceput prin cei de la Satba Symbol si imediat dupa aceea Eurosat. Ulterior a aparut pe piata din Bacau si compania Astral. Datorita faptului ca unei societati mici de TV cablu ii este foarte greu sa reziste pe piata, nefacand fata cerintelor pietei, cele doua mici societati Satba respectiv Eurosat au fost achizitionate de catre UPC. In anul 2006 datorita fuziunii la nivel nationa intre ASTRAL TELECOM si UPC, in municipiul Bacau a ramas un singur operator de televiziune prin cablu.
» vezi detalii

Ziare

A patra putere in stat este foarte bine dezvoltata si in municipiul Bacau prin ziarele de interes local. Unele cu o vasta experienta au reusit sa isi atraga un numar de peste 80% dintre cititori, noi publicatii incercand totusi sa patrunda pe piata.
» vezi detalii

Televiziune satelit

Televiziunea prin satelit a devenit o optiune nu numai foarte accesibila, insa de multe ori de preferat televiziunii prin cablu, oferta pe acest segment fiind acum una foarte bogata.
» vezi detalii

Daca cunoasteti si alte informatii ce ar putea fi introduse in categoria Mass Media va rugam sa ne comunicati.