Joi, 13 August 2020
» Agenda » Sanatate
Pe langa institutiile spitalicesti traditionale de stat, in municipiul Bacau au aparut si un numar mare de clinici private, multe din ele beneficiind de serviciile unor nume importante din medicina locala.

Farmacii

In judetul Bacau exista un numar de 120 de farmacii ce au contracte cu CAS. Dintre acesta la data de 25.05.2006 doar un numar de 36 mai aveau fonduri pentru medicamente gratuite si compensate(valoare contract cu CAS Bacau 810131,80 RON) si un numar de 23 pentru boli cronice (Valoare contract cu CAS Bacau 185265 RON).
» vezi detalii

Clinici

Desi mai scump, sistemul privat de clinici asigura servicii medicale complete si de calitate (consulatii, analize, tratamente)
» vezi detalii

Cabinete stomatologice


» vezi detalii

Analize medicale

Daca pana in '98 analizele medicale nu puteau fi efectuate decat in centrele medicale de stat, astazi in Bacau activeaza un numar mare de laboratoare de analize medicale specializate.
» vezi detalii

Sanitar veterinar

Sectiune utila pentru cei care detin un animal de companie. In aceasta categorie puteti gasi cabinete veterinare, farmacii de profil si clinici care ofera internari, endoscopii, analize de laborator.
» vezi detalii

Alte cabinete


» vezi detalii

Daca cunoasteti si alte informatii ce ar putea fi introduse in categoria Sanatate va rugam sa ne comunicati.